Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang

Tillykke med din ny RollerMouse. Læs vores tips til, hvordan du kommer i gang – så er du klar på få minutter.

Basisfunktioner

Brug rullestaven til at bevæge cursoren på skærmen. Du kan også klikke med den. Brug den store knap til venstre til at venstreklikke og den store knap til højre til at højreklikke. Brug scrollhjulet i midten til at rulle og klikke med.

Sådan kommer du i gang

 • Step 2

  1. Tilslut din RollerMouse til computerens USB-port

  Vent et øjeblik, mens computeren installerer den automatisk. Din computer viser måske, at den har fundet ny software og installerer den automatisk. Denne proces tager normalt 10 til 30 sekunder.

 • Correct placement of RollerMouse Free2

  2. Læg den lige foran dig

  Placer tastaturet oven på din RollerMouse. Tastaturets forkant skal være parallel med rullestaven. Placer scrollhjulet ud for midten af bogstavdelen af tastaturet (på de fleste tastaturer er det mellem "G" og "H").

 • Contour_RollerMouse_Free2_white profile_hands_300dpi.jpg

  3. Indstil tastaturets højde og vinkel

  Brug lidt tid på at vurdere højden og vinklen på dit tastatur og finde den placering, der føles bedst. Jo mere lige du holder dine håndled, desto bedre er det for kroppen. Hvis du synes, tastaturet er for lavt, kan du nemt hæve det ved at indsætte tastaturstøtterne.
 • Contour_RollerMouse_Free2_white top_keyboard_hands_300dpi.jpg

  4. Så er du klar

  Med disse få trin er du klar til at gå i gang. Vi håber, du bliver glad for at arbejde med din ny RollerMouse.

  Når du har arbejdet med din RollerMouse et stykke tid, vil du måske gerne ændre cursorhastigheden samt rullestavens klik-følsomhed. Hvordan du gør det, afhænger af, hvilken RollerMouse du har. Download brugervejledningen til dit produkt her og læs, hvordan.

Google+