Vores mission

Vores mission

At give mennesker mulighed for at arbejde sikkert ved deres computere ved hjælp af produkter af høj kvalitet

Contour Design udvikler og sælger produkter, der giver brugerne mulighed for at arbejde sikkert ved deres computere uden risiko for smerter eller belastningsskader. Ikke to mennesker har samme kropsbygning og bevægelsesmønstre. Det er en kendsgerning, vi tager højde for i vores design. Der er ikke en løsning på hvad god ergonomi er - det er derimod en kombination af godt og effektivt udstyr, variation, fleksibilitet og gode arbejdsvaner og -rutiner. Vores produkter ligger i front med hensyn til ergonomi og fremmer variation og bedre arbejdsrutiner.

Gentagne belastningsskader, musearm og andre muserelaterede belastningsskader kan forebygges med det rigtige udstyr, oplysning og forebyggelse. Contour Designs produkter er ikke alene beregnede til at afhjælpe smerter, men til at forebygge dem.

Dine tilbagemeldinger og forslag kommer til at indgå i vores fremtidige produktdesign. Contour Design inddrager løbende nye ideer og koncepter for at skabe endnu bedre og mere brugervenlige ergonomiske computermus.

Google+