Om Contour Design

Contour_RollerMouse_Free2_black_closeup_001_webbig.jpg

Contour Design

Global leder af ergonomiske computermus

Om Contour Design

Contour Design er markedsleder inden for forskning, udvikling og design af ergonomiske computermus som RollerMouse og Contour Mouse. Contour Design Inc., der blev grundlagt i 1995 af Steve Wang, har designet den optimale computermus baseret på forskning indenfor ergonomi og computerbrug. Vores prisbelønnede ergonomiske computermus er resultatet af mange års målrettet forskning, udvikling og design.

En skandinavisk tilgang

Vores tilgang til ergonomi og computerbrug tager afsæt i holdningen i Skandinavien, hvor arbejdsmiljø spiller en fremtrædende rolle i de fleste virksomheder. Skandinavien har længe været anerkendt for design af møbler og redskaber, der arbejder sammen med menneskekroppen - og ikke imod den.

Her finder du os

Contour Design Inc. med hovedkontor i Windham i New Hampshire, USA, står for produktudvikling og daglige aktiviteter i Nordamerika. I København ligger hovedkontoret for Contour Design Europe, der importerer og markedsfører sine produkter via dattervirksomheder i Danmark, Norge, Sverige og Storbritannien. Contour Design Europe har desuden partnerskaber med distributører af ergonomisk kontorudstyr i Finland, Tyskland, Frankrig, Holland, Østrig og Schweiz.

Priser

TG SXSW RollerMouse Red er blevet kåret til et af de bedste beste produktene i best i SXSW-konkurrencen af det internasionale tekniknetsted Tom's Guide.
rdda_winner 2013_rgb.png

En international jury har tildelt RollerMouse Red prisen "red dot award: product design 2013" for høj designkvalitet, der bygger bro mellem æstetik og funktionalitet: Se mere

NECE 2012

RollerMouse Red vandt Attendees' Choice Award for bedste nye produkt ved USA's nationale ergonomiske konference og udstilling i 2012.

NECE 2010 RollerMouse Free2 modtog Attendees Choice Award for bedste nye produkt ved USA's nationale ergonomiske konference og udstilling i 2010.
Prix de l'Innovation I 2009 modtog forgængeren, RollerMouse Free, Prix de l'Innovation ved Preventica Lyon, der er én af Europas største messer inden for arbejdsmiljø, sikkerhed og ergonomi.
NECE 2008 RollerMouse Free vandt også Attendees' Choice Award for bedste nye produkt ved USA's nationale ergonomiske konference og udstilling i 2008.
Google+